Vállalkozások »


A községi önkormányzat működési területén jelenleg közel 200 fő folytat valamilyen jellegű egyéni vállalkozást, ezen kívül 20 Kft., 30 Bt. és 5 Rt működik. A község életében, az önkormányzat gazdálkodásában is fontos szerepet tölt be a Mezőgazdasági Szövetkezet, melynek alaptevékenysége gabonafélék, kukorica, búza, napraforgó illetve zöldségfélék vonatkozásában a paradicsom termesztése.

Fentieken kívül az általa integrált földterületeken a község egyik szimbóluma, a dinnye termesztése is intenzíven folyik.

A község központjában, a volt MEZŐGÉP üzemterületén különböző vállalkozások tevékenykednek, melyek működését a későbbiek folyamán az önkormányzat logisztikai központ beiktatásával, ipari park jelleggel kívánja megszervezni.

Az önkormányzat közigazgatási területén több olyan létesítmény, épület illetve teljesen közművesített ipari jellegű vállalkozásra hasznosítható terület van, melyet szeretne bevonni, hasznosítani vállalkozások céljára. Az önkormányzat mindent megtesz annak érdekében, hogy a jogszabályi keretek között támogassa és elősegítse a község területén működő vállalkozásokat, illetve az idegenforgalomba bevonható éttermeket, szálláslehetőséget kínáló vállalkozókat.

 

Vállalkozások

Amennyiben vállalkozását szeretné az oldalon megjelentetni, kérjük küldje el e-mailben cége pár soros bemutatását a honlap készítőjének! Amennyiben képet is küld, az is elhelyezésre kerül az oldalon!

adminkukachort.hu

 

JUHÁSZ TELECOM »

LÁZÁR CSABA - AUTÓVILLAMOSSÁG »


AGRODISZKONT


A lakosság szolgálatában
Hort, Kossuth út 137/1.; Tel.: 37/378-939

A helyi és térségi kertészeket, mezőgazdasági termelőket várjuk üzletünk széles kínálatával: vetőmag, szaporító anyag, növényvédő szer, műtrágya, kerti szerszámok, kiegészítők, kerti kisgépek, agrofóliák, csepegtető- és mikro öntözőrendszerek, palántaföldek, gyümölcs és dísznövények, valamint az itt felsorolt termékekhez komplett szaktanácsadással.
Óvári Lászlóné, üzletvezető


PRESSZÓ-SÖRÖZŐ


Hort, Szabadság tér 42.; Tel.: 06-30/24-11-637
Várjuk régi és új vendégeinket naponta 7.00-21.00 óráig minőségi italokkal, melyet kedvező árakon kínálunk vendégeinknek.
Szolgáltatásaink: 50 fős különterem; 120-130 fős étterem; rendezvények, állófogadások, lakodalmak, ballagások teljes körű lebonyolítása házias ételekkel.
Látogasson el hozzánk, legyen a vendégünk!

 

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

Hort
Szabadság tér 40.
3014

Tel.:
37/378-001
37/378-544
37/578-544
37/578-000

Telefonmellékek és
e-mail címek